نیما رئیسی بازیگر نام آشنای كشورمان كه این روزها به عنوان بازیگر رادیویی حضور فعالی در رادیو نمایش دارد ، بازیگری در رادیو را لذت بخش و تأثیرگذار توصیف كرد.
به گزارش روابط عمومی رادیو نمایش، رئیسی ضمن اعلام این مطلب افزود: اگر بخواهم بین سه ضلع مثلث بازیگری در تئاتر ، رادیو و تصویر ، یكی را انتخاب كنم ، باید بگویم كه بازی در رادیو با وجود نمایشنامه های قوی برایم لذت بخش تر است .
وی تأكید كرد : نه تصویر می تواند تا این حد مرا اقناع كند و نه حتی تئاتر برای اینكه میزان دخالت مسائل دیگر در فضای رادیو كمتر است و وابسته به دكوپاژ ، گریم ، لباس ، نور و تدوین نیست و تو زودتر به نتیجه می رسی و احساس می كنی بدون آن بازدارنده ها و اضافه كاری هایی كه گریم ، لباس ، نور ، صحنه و سایر عوامل ایجاد می كنند ، این تو هستی كه به عنوان بازیگر، اصل مطلب كه همان داستان است را روایت می كنی و معتقدم همین روایت داستان از هرچیزی جذاب تر است ، البته كه در تصویر هم دكوپاژ خوب ، نور خوب ، گریم خوب و بسیاری مسائل دیگر داستان را جذاب می كند ولی خوب ما از آن بهرمنده نیستیم.
رئیسی یادآور شد: در كار تصویری خیلی كم برایم پیش آمده كه گریم و لباس بتواند كمكم كند و بسیار پیش آمده مجبور شوم آن را بپذیرم، اغلب تصویر و تدوین بد رنجم داده چون بازی تو را خراب می كند برای اینكه انتخاب پلان ها و نماها مهم است اما در رادیو داستان متفاوت است و به اینها نیازی نیست و این قضیه باعث می شود كه با جان و دل بازی كنی و بدانی كه از تلاش و انرژی ات ، نتیجه درستی دریافت می كنی.
در ادامه رئیسی درباره نقش جدیدش در نمایش رادیویی «ضیافت صبحانه» گفت: «ضیافت صبحانه» برداشت آزادی از داستان كوتاه «كباب غاز» اثر محمدعلی جمالزاده است كه سارا آقا محمدی آن را به صورت نمایش رادیویی نوشته و داستان آن درباره زن و شوهر جوانی است كه به تازگی ازدواج كرده اند و قراراست بنا به دلایل رسم و رسومات عجیب و غریب خانواده زن درهمین دوران كرونا طی مراسم خاصی به خانواده همسر زن ،صبحانه ،كله پاچه بدهند ولی اینكه كله پاچه چه ویژگی هایی باید داشته باشد، ریزه كاری های خنده داری دارد كه شنیدنی است .
وی افزود : در این قصه ما یك زن و شوهر محوری داریم كه من و خانم بهناز بستان دوست در آن بازی كردیم و آقای افشین سنگ چاپ هم نقش یكی از اقوام دور ما را بازی می كند كه خیلی اتفاقی به خانه ما می آید و داستان با حضور او پیچیده می شود ، در حقیقت این سه نفر، قصه را جلو می برند و خانم پریسا مقتدی در نقش مادر عروس ، آقای احمد گنجی در نقش پدرعروس ، آقای بیوك میرزایی در نقش دایی پرابهت خانواده و آقای محمدرضا قلمبر نیز در نقش پسردایی ، نقش های موثری را ایفا می كنند.
رئیسی عنوان كرد : وقتی نمایشنامه را خواندم ،همان یكی دو ورق اول به شدت با آن ارتباط برقرار كردم ،چون دیالوگ های پر كنش ،شیرین و بامزه ای داشت تا حدی كه دیالوگ ها و داستان تو رو با خود همراه می كرد و با آن احساس غریبگی نداشتی ، گرچه ما به راهنمایی های آقای قدوسیان اتفاقا تلاش كردیم و نمایشی متفاوت شد.
وی خاطرنشان كرد : با این نقش ارتباط زیادی برقرار كردم و از جمله نقش های جذاب ،دوست داشتنی و متفاوت بود . سرخوشی خاصی كه این آدم داشت و ویژگی های موقعیت كمیك شخصیت كه شوخ طبع بود اما در موقعیت اسفباری گرفتار شده بود و حالا نمی دانست در این موقعیت شوخی كند یا آن را جدی بگیرد .
رئیسی در پایان گفت : بازی در چند نمایش رادیویی دیگر هم به من پیشنهاد شده كه از آن استقبال می كنم و باید بگویم كه بازی در نمایش های رادیویی جز كارهایی است كه همیشه از انجام دادنش مثل دوبله لذت می برم و بسیار برایم خوشایند است.
گفتنی است ، مجموعه رادیویی شش قسمتی «ضیافت صبحانه»با كارگردانی و تهیه كنندگی ساجد قدوسیان و به سفارش رادیو تهران در اداره كل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده است كه از رادیو نمایش نیز پخش می شود . این مجموعه رادیویی به نویسندگی سارا آقامحمدی بر اساس داستانی از محمد علی جمالزاده با توجه به نیاز مردم به فضای خنده و شادی در روزهای كرونایی به صورت كمدی موقعیت نوشته شده است و هنرمندانی چون نیما رئیسی، بهناز بستان دوست ، بیوك میرزایی، احمد گنجی، پریسا مقتدی، محمدرضا قلمبرو افشین سنگ چاپ در ان به ایفای نقش پرداخته اند.
«ضیافت صبحانه» به صدابرداری مجید آیینه ، افكتوری محمدرضا قبادی فر از روز شنبه دهم آبان ساعت 22:30 از رادیو تهران پخش می شود و از روز یك شنبه یازدهم آبان ماه ساعت یك بامداد به روی آنتن رادیو نمایش می رود و تكرار آن ساعت 11 ظهر از این شبكه رادیویی است.در انتهای هر قسمت این نمایش نیز اتفاقات پشت صحنه برای شنوندگان پخش می شود.