منصور ضابطیان در گفت و گو با استودیو هشت رادیو نمایش درباره سفرهایش گفت.
به گزارش روابط عمومی رادیو نمایش، منصور ضابطیان در گفت و گو با استودیو هشت در مورد سفرهایش گفت : قبل از اینكه سفرهای خارج از مرز داشته باشد ، ایران را گشته بود اما این موضوع را كه اكثرا می گویند " اول باید همه جای ایران را دید ، تا بعد به سرزمین های دیگر رفت " را قبول ندارد چون طبیعتا ایران اینقدر بزرگ است كه هرچقدر در آن بگردیم تمام نمی شود و اگر منتظر باشیم تا كل ایران را ببینیم و بعد در بقیه جهان سفر كنیم ، به عمرمان قد نمی دهد و موضوع جهانگردی الزاما به معنی سفر رفتن ولذت بردن نیست ، شناخت فرهنگ ها و آداب و رسوم های دیگر به انسان چیزهای زیادی را یاد می دهد و انسان را بیشتر عاشق سرزمین خودش می كند ، بنابراین وی سفرهای خارج از ایرانش را به عنوان یك كلاس درس اجتماعی می داند .
وی همچنین افزود : تفاوت های اقلیمی در ایران بسیار بی نظیر است همانطور كه به تازگی از سفر سمنان برگشته بود ، از گرمسار تا شاهرود در یك استان نسبتا كوچكِ ایران شاهد اقلیم های متفاوتی از كویر و كوه ، برف ، باران و ... بود .
ضابطیان در جواب این سوال كه اگر قرار باشد چیزی از ایران به دنیا معرفی كند ، آن چه چیزی است ، گفت : در سفرهایش سعی می كند سفیر ایران باشد ، بدون اینكه بخواهد تعصبات ناسیونالیستی داشته باشد،بنابراین سعی می كند بیش از هرچیزی با یك اخلاق و رفتار درست سفیر سرزمینش در كشورهای دیگر باشد .
وی در آخر در مورد موضوع برنامه كه اگر قرار باشد در كنار یكی از آثار تاریخی ایران عكس یادگاری بگیرید ، آن اثر كدام است و چرا ، افزود : یكی از گرفتاری های ما تعداد بیشمار آثار تاریخی است و متاسفانه قدر این ها به درستی دانسته نمی شود .
وی در جواب این سوال همچنان افزود ؛ اگر قرار باشد در كنار یك اثر تاریخی عكس بگیرد ، با توجه به اینكه مردم بیشتر آثار تاریخیِ معروف را می شناسند ، ترجیح می دهد در یك شهر مهجور عكس بگیرد بنابراین به شهر سیراف در استان هرمزگان می رفت و در كنار ویرانه های باقی مانده از دوران ساسانیان ، كه مردم آن را كمتر می شناسند ، عكس می گرفت .