با حضور شهرام گیل آبادی عملكرد وزارت بهداشت در«امروز تأتر» رادیو نمایش به نقد كشیده شد

در برنامه زنده «امروز تأتر » رادیو نمایش ، با حضور شهرام گیل آبادی مدیر عامل خانه تئاترعملكرد وزارت بهداشت درخصوص بازگشایی سالن های تأتر به نقد كشیده شد.

1399/04/08
|
11:39

به گزارش روابط عمومی رادیونمایش،در این برنامه محسن فرهادی معاون سلامت و محیط كار وزارت بهداشت، رحمت امینی مدیر گروه نمایش پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران و شهرام گیل آبادی مدیر عامل خانه تئاتر به عنوان میهمان حضور داشتند.
در ابتدای برنامه حسین سحرخیز مجری برنامه با طرح سوال بازگشایی سالن‌های اجرا برنامه را آغاز كرد، او از آمار افزایشی بیماران كرونا گفت و گفت آیا در این شرایط الزامی برای بازگشایی سالن‌ها وجود داشت؟
و در ادامه رحمت امینی مدیر گروه نمایش پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران كه در برنامه حضور داشت ضمن آرزوی سلامتی برای مردم گفت: ما تئاتریها در هر اثری وجوه خیر و شر داریم.
اگر بر فرض بگیریم كه كرونا نیروی شر است و هنوز با قسمت‌های جزئی آن آشنا نباشیم، من به عنوان یك تیاتری و كسی كه از تعطیلی تئاتر ناراحت است ، از وزارت بهداشت سوال دارم آیا وزارت به همه جوانب نگاه كرده است؟ درست است كه عده‌ای فقط از راه تئاتر نان می‌خورند اما این كار اصولی است؟ ما درحال حاضر بلا تكلیف هستیم. و این مسئله حتی توجیه اقتصادی ندارد.
ودر اینجا محسن فرهادی معاون سلامت و محیط كار وزارت بهداشت كه مهمان تلفنی برنامه بود در پاسخ گفت: نكات آقای امینی كاملا كلیدی بود.
واقعیت این است كه ما امیدوار بودیم كه شرایط به وضعیت عادی برگردد و ما در حال حاضر می‌دانیم شرایط عادی حداقل تا پایان سال برنخواهد گشت و ما باید زندگی خود را ادامه دهیم.

وی افزود : این اتفاق قطعا صرفه اقتصادی ندارد و اكثر شغل‌ها به همین روال است ولی ما چاره‌ای نداریم به جز بازگشایی و باید حركت را شروع كنیم.


در ادامه شهرام گیل آبادی مدیر عامل خانه تئاتر نیز كه دیگر مهمان تلفنی برنامه بود گفت: ایشان گفتند نظر بخش‌های تخصصی را گرفتند و ما می‌خواستیم این نظرات را به وزارت بهداشت اعلام كنیم و خود بنده در چند نامه به وزارت بهداشت در خواست كردیم كه در كنار وزارت بهداشت قرار گیریم و كارشناسی همه‌جانبه انجام دهیم اما نتوانستیم این كار را انجام دهیم و وضعیت نیز در حال حاضر آن‌چنان كه باید و شاید خوب نیست.
وی افزود: اما بازگشایی تئاتر به نظر ما با شكست مواجه خواهد شد و بخشی از آن بهداشتی و بخشی حمایتی است و باید یك پروتكل بهداشتی نیز تدوین می‌شد و پروتكل‌ها جامع و كامل نیست.
رحمت امینی در ادامه گفت : دكتر گیل‌آبادی نیز گفتند كه بخشی از پروتكل ها اقتصادی باید باشد یعنی دولت متولی این امر است و وضعیت تئاتر خوب نیست من سوالی از آقای فرهادی دارم كه وزارت بهداشت آیا فكری به حال وضعیت اقتصادی كرده است؟
و محسن فرهادی پاسخ داد : پروتكل‌های بهداشتی یك سویه نوشته نشده و ما همه پروتكل‌های مربوط به هر بخشی را با مشورت با متخصصین و تعدادی از هنرمندان نوشتیم.
گیل آبادی ادامه داد : آیا امكان این وجود دارد كه نام ببرید؟
فرهادی افزود: ما اولین بار است كه از هنرمندان برای تدوین پروتكل‌های بهداشتی درخواست می‌بینیم.
گیل آبادی جواب داد كه ما سه نامه برای تدوین پروتكل‌ها نوشتیم
و فرهادی افزود ما در حال حاضر اعلام آمادگی می‌كنیم كه با خانه تئاتر جلسه مشترك داشته باشیم. ما درخواستی وصول نكردیم اما از همین فردا صبح كار را شروع می‌كنیم.
شهرام گیل آبادی در پایان گفت : با تمام احترامی كه برای تیم بهداشتی قایل هستم اما در این بخش ضعف جدی داریم و در نهایت محسن فرهادی معاون سلامت و محیط كار وزارت بهداشت اعلام آمادگی كرد كه جلسه مشترك با خانه تئاتر داشته باشد.
«امروز تأتر» به تهیه كنندگی علی بهرامی ، شنبه ها از ساعت 21 تا 22به صورت زنده از رادیو نمایش پخش می شود.


دسترسی سریع