گیومه شنبه تا چهارشنبه 9:00 به مدت 90 دقیقه

رادیو نمایش

گيومه

«گیومه» وضعیت موسیقی در ایام كرونا و پسا كرونا را بررسی كرد

برنامه زنده رادیویی «گیومه» وضعیت موسیقی در ایام كرونا و پسا كرونا را با حضور كارشناسان موسیقی مورد ارزیابی قرار داد.

1399/04/09
|
15:30

به گزارش روابط عمومی رادیو نمایش،در برنامه «گیومه» امروز حسین عطری كارشناس موسیقی یكی از مهمانان برنامه بود و گفت: مشغله تمام وقت بنده موسیقی است و با آهنگ‌سازی و خوانندگی در موسیقی فعالیت می‌كنم.
وی ادامه داد : این شرایط جدید اتفاقت جدیدی را با خود به همراه آورده است و با وجود خوبی‌ها و بدی‌هایی كه دارد شرایط را متفاوت می‌كند و ما در آموزش و اجرا و كنسرت تفاوت‌های زیادی را می‌بینیم.
بردیا یوسفی دیگر مهمان برنامه نیز گفت: شرایط كاملا تغییر كرده است ، فرآیند آهنگسازی یك فرایند درونی است ولی ناشی از تجربه زیستی است.طبیعتا شرایط آهنگساز نیز دچار تغییر خواهد شد.همه دچار یك بحران معیشتی شدند.
وقتی همه كلاس‌های حضوری و كنسرت‌ها تعطیل شود، این بحران با فضای حاكم بر جامعه در ابتدای امر تجربه زیستی همه را تحت تاثیر قرار داد.
یعنی كرونا باعث می‌شود موسیقی ما تحت تاثیر قرار بگیرد چرا كه ذهن هنرمند تحت تاثیر این دوران است.این تاثیر می‌تواند ناامیدانه یا امیدبخش باشد.
حسین عطری در ادامه گفت: شاید تنها بخشی كه می‌توانست اتفاقات خوبی را شامل بشود،‌آهنگسازی است.چرا كه تجمع برای كنسرت و آموزش تحت تاثیر كروناست، اما آهنگ‌سازی یك امر فردی است.
عطری افزود: باید قبول كنید استودیو به طور كامل قابلیت ضدعفونی ندارد، چرا كه محیط بسته است و اكثر تجهیزات استودیو نیز قابلیت ضدعفونی مداوم ندارد و موسیقی با یك ریسك مواجه است.
بردیا یوسفی نیز در ادامه گفت: عبور و مرور كاهش پیدا كرده است و خیلی‌ها رعایت نمی‌كنند وای به حال حضور در كنسرت.بحث در آمدزایی به جز حضور در كنسرت مطرح نبود.آیا مردم در شرایط فعلی حاضر هستند در سالن‌های كنسرت حضور یابند؟‌ چرا كه بحث مالی است.
حسین عطری افزود: رده ی آموزش در موسیقی متفاوت است.
شاید تنها بخشی كه به نظر من به سورت آنلاین منطقی نیست آواز است و صدایی كه در مانیتور به هنرجو و استاد می‌رسد متفاوت است.
در بخش دیگربرنامه سحر كمالوند نوازنده رباب و پژوهشگر موسیقی گفت: اولین چیزی كه به نطر من می‌رسد شاید بیشترین آسیب را موزیسین ها و تئاتری‌ها از این این دوران دیدند.بخش اعظمی از كار هنرمندان استیج و صحنه بود كه حالا همه از آن دورهستند.
كنسرت‌های آنلاین شاید تا حدی اشتیاق را برگرداند اما دائمی نیست.این آنلاین بودن در زمینه آموزش نیز باعث تاثیر می شود و با افت تحصیلو تدریس هستیم.باید به زندگی عادی برگشت البته با رعایت دستورالعمل‌ها البته.

دسترسی سریع
گیومه