امشب پنج شنبه 16 اردیبهشت ماه ، آثار ایوان بونین شاعر، نویسنده، مترجم و روزنامهنگار بزرگ روسیه در برنامه "هزارتوی داستان" رادیو نمایش تحلیل و بررسی می شود.
به گزارش روابط عمومی رادیو نمایش، بونین به سبب نثر درخشانش، نخستین روسی بود كه برندهٔ جایزهٔ نوبل ادبیات شد. هنرمندی كه گاهی از زبان غنی شعر و نثرش به «زربفت بونین» یاد می شود.
او در برابر كمونیسم ساكت نایستاد و در دوران زندگی در غربت، به عنوان وارث واقعی سنت رئالیسم روسی و جانشین تولستوی و چخوف مورد احترام همهٔ روس های مهاجر بود.
امشب پنجشنبه 16 اردیبهشت ، ساعت 21 در برنامه "هزارتوی داستان" بهناز بستاندوست،دوداستان "پاییزسرد" و "جلیقه پان میخلسكی" از این نویسنده را روایت كرده و در بخش كارشناسی همراه با كیهان بهمنی به تحلیل و بررسی این اثر خواهند پرداخت.گویندگی زندگینامه بونین را رضا عمرانی روایت كرده و تهیه كنندگی آن برعهده ژاله محمدعلی است.همچنین بازپخش این برنامه روز دوشنبه بیستم اردیبهشت ماه است.