در مراسم رونمایی از برنامه «نامورنامه» ،محسن سوهانی مدیر كل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش از فردوسی توسی به عنوان نماد انسان رسانه ای هویت محور ایرانی یاد كرد.
به گزارش روابط عمومی رادیو نمایش، محسن سوهانی ضمن اعلام این مطلب افزود: فردوسی بزرگ می تواند درعصر و زمانه فعلی كه با گسترش فضای مجازی و ابزار ارتباط جمعی خطر جهانی شدن فرهنگ و هویت بومی كشورها را تهدید می كند، نماد الهام بخش یك انسان رسانه ای هویت محور و سرمشق باشد. روش حكیم توس می تواند برای حفظ و توسعه هویت ملی و فرهنگ اصیل ایرانی یك گفتمان جهانشمول و جذاب بیافریند.
وی تأكید كرد : فردوسی در دوره ای كه ایران تحت بزرگترین تهدیدها و در آستانه انحطاط فرهنگی قرار داشت، كار بزرگی كرد و یك اثر هنرمندانه از خود به جا گذاشت و توانست به واسطه آن زبان پارسی را حفظ كند تا جایی كه شاهد نفوذ گسترده آن در جهان هستیم.
مدیر رادیو نمایش افزود: به نظرم جفاست اگر گفتمان انقلاب اسلامی را صرفا به چند دهه اخیرمحدود كنیم ، چرا كه گفتمان انقلاب اسلامی ایران قدمتی به وسعت تاریخ ایران زمین دارد واگر ما دیدیم در سال های دفاع مقدس اسطوره های همچون شهید باكری و شهید همت درخشیده اند به دلیل حقیقتی است كه به كودكی و آشنایی ایشان با متون اشعار حماسی ملی هم چون شاهنامه برمی گردد.
در ادامه این رونمایی محسن بهرامی راوی برنامه «نامورنامه» تأكید كرد: تلاش كرده ام خوانش متفاوتی نسبت به اجراهایی كه تا به حال از شاهنامه فردوسی بوده ، داشته باشم و امیدوارم كه این فرم متفاوت مورد توجه علاقه مندان قرار بگیرد.
وی همچنین در پایان صحبت های خود یادداشت دكتر جلال خالقی مطلق درباره برنامه «نامورنامه » را خوانش كرد.
در متن این یادداشت آمده است :
به نام خداوند جان و خرد
سپاس بیكران از دست اندركاران برنامه فاخر«نامورنامه» كاری از گروه فرهنگ و تاریخ رادیو نمایش كه در آستانه روز بزرگداشت فرزانه توس ، برنامه ای زیبا و هنرمندانه پیشكش سراینده شاهنامه و مردم ایران كردند.
در پایان مراسم یاسرموحد فرد دبیر كل بنیاد فردوسی و مدیر عامل موسسه فردوسی توسی، از اداره كل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش برای تولید نخستین شاهنامه رادیویی«نامورنامه» قدردانی كرد.