مهناز چتر فیروزه،در گفتگو با استودیو 8 در مورد این تفاهم نامه گفت : معتقد است این تفاهم نامه كمك زیادی به ایرانیزه كردن طراحی ها نمی كند و خیلی كاربردی نیست .
مهناز چتر فیروزه طراح و تولید كننده لباس و دبیر سابق كارگروه مد و لباس اتاق اصناف و ریئس دبیرخانه پوشاك ایرانی ، اسلامی فرهنگستان هنر در گفت و گو با استودیو هشت در مورد تفاهم نامه منعقد شده بین كارگروه مد و لباس وزارت ارشاد و انجمن صنفی هنرمندان تئاتر شهر تهران در راستای پوشش ایرانی- اسلامی گفت :
تعطیلی مخزن و كارگاه دوخت لباس بسیار آسیب زننده بوده چون طراحی و دوخت لباس برای تئاتر بسیار متفاوت از سفارش دوخت یا طراحی لباس به طور معمول است چون تعامل خاصی بین خیاطان و طراحان به وجود آمده بود اما این تعطیلی باعث مشكلات زیادی شد از جمله ، سردرگمی طراحان كه در پی آن باعث افزایش هزینه ها نیز شد چون ظاهر لباس ممكن است پرخرج باشد و قیمت ها به روز و با قیمت مزون حساب می شود .
مشكل بعدی متوجه بازیگران است از این بابت كه برای پرو لباس و اندازه گیری به مشكل برمی خورند .
وی در ادامه گفت : به نظر من این مدل تفاهم نامه ها كمك زیادی به ایرانیزه كردن طراحی ها نمی كند و خیلی كاربردی نیست چون ما ایرانی هستیم و هر نمایشی كه در ایران اجرا می شود طراحان با درنظر گرفتن آداب و رسوم ، خط قرمزها ، فرهنگ ، مذهب و ... لباس را طراحی می كنند .
چتر فیروزه در آخر گفت كه ؛ معتقد است اگر این تفاهم نامه بین انجمن طراحان لباس تئاترها بسته میشد خیلی موثر بود چون تعامل خاصی بینشان بود و خروجی خوبی از این قضیه میشد گرفت این مورد می توانست یك حلقه واسطی بین طراحانی باشد كه تخصص طراحی تئاتر را ندارند تا بتوانند در كنار طراحان مطرح تئاتر دوره ببیند یا فضایی باشد برای پیگیری مسائل و مشكلات یا موانعی كه در حوزه طراحی لباس برای تئاتر وجود دارد .