به مدت

رادیو نمایش

بازتاب

شورای نمایش معاونت صدا با معرفی 7 عضو شكل گرفت

تهران- ایرنا- با شكل گیری شورای نمایش معاونت صدا، دبیر و 7 عضو این شورا از سوی معاون صدا معرفی شدند.

1399/04/18
|
11:31

نادر برهانی مرند، ایوب آقاخانی، حسین فدایی حسین، اعظم بروجردی، كاظم نظری، محمدرضا آزاد و حجت الاسلام سیف جمالی به عنوان اعضا و حمیدرضا افتخاری مدیر رادیونمایش به عنوان دبیر شورای نمایش معاونت صدا از سوی حمید شاه آبادی معاون صدا به عنوان سیاستگذاران تولید نمایش رادیویی معرفی شدند.

در اولین جلسه شورا كه با حضور اعضا و معاون صدا برگزار شد، حمید شاه آبادی با اشاره به اهمیت تولید متن نمایش، مأموریت شورا را ارتقای نمایش‌های رادیویی از طریق احصا و تدوین سیاست‌های اصلی و جهت گیری های كلان معاونت صدا دانست و گفت: تولید نمایش رادیویی كه به عنوان یكی از جذاب ترین گونه‌های رادیویی و مهم‌ترین گونه در انتقال پیام به طور غیر مستقیم شناخته می‌شود، باید با دورخیز مناسب صورت گیرد و نقطه عطف تولید كیفی وجود نمایشنامه مناسب و با كیفیت است. به همین دلیل، تمركز شورا باید روی تولید متن با كیفیت باشد.

معاون صدا با اشاره به آشتی شبكه‌های رادیویی با نمایش اضافه كرد: شبكه‌ها به لحاظ شناخت مخاطب و مأموریت‌ها دارای اشراف هستند ولی در زمان پیشنهاد موضوع و سفارش نمایش‌ها، باید از مشاوره شورای نمایش بهره ببرند تا در نهایت، نمایش با در نظر گرفتن اقتضائات هر شبكه و اداره كل هنرهای نمایشی رادیو تولید شود.

وی افزود: دوره سفارش و تولید نمایش‌ها بر اساس مناسبات تقویمی گذشته است و انتظار می‌رود هم مدیر شبكه و هم اداره كل هنرهای نمایشی رادیو به سمت مسأله محوری پیش بروند و نمایش‌ها بر اساس مسئله‌های موجود تولید شوند نه مناسبات تقویمی. اگر چه برخی مناسبت‌ها خودشان جزو مسائل هستند و حتماً اداره كل هنرهای نمایشی رادیو تولید نمایش بر اساس مناسبت‌های مهم را در دستور كار دارد.

شاه آبادی در ادامه با اشاره به مدت زمان نمایش‌ها عنوان كد: قرار است متناسب با ذائقه مخاطبان مدت نمایش‌ها كوتاه باشد و در قالب‌های 15 و 20 دقیقه تولید شود كه نیازمند تولید متن برای این مدت زمان است یعنی نویسنده باید ضمن رعایت اصول نگارش نمایشنامه، برای مدت كوتاه‌تری بنویسد و این نباشد كه با حذف چند دیالوگ، نمایش 30 دقیقه‌ای 15 دقیقه بشود.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت نمایش‌های كوتاه گفت: این ظرفیت برای تولید نمایش كوتاه حتی نمایش‌های 1 دقیقه‌ای در اداره كل هنرهای نمایشی رادیو وجود دارد و شبكه‌ها باید به این جمع بندی برسند كه قطعات نمایشی را هم سفارش دهند.

در ابتدای این جلسه، دبیر شورا گزارشی از روند تولید نمایش‌های رادیویی و شیوه‌های ارزیابی و كنترل كیفی نمایشنامه‌ها و نمایش‌ها ارائه كرد و سپس اعضا نظرات خود را در جهت افزایش كیفیت نمایش‌ها ارائه كردند.



دسترسی سریع
بازتاب