حسین سحر خیز: رادیو نمایش سینه سپركرده تا به اهالی تئاتر كمك كند

حسین سحرخیز در برنامه زنده «امروز تئاتر» رادیو نمایش گفت : متاسفانه اهالی و خانواده تئاتر با محافظه كاری بی‌مورد تئاتر را به نابودی می‌كشانند اما این برنامه رادیویی سینه سپر كرده تا كمكی به اهالی تئاتر كند.

1399/08/11
|
12:21

به گزارش روابط عمومی رادیو نمایش، حسین سحرخیز مجری كارشناس برنامه « امروز تئاتر» در گفت وگو با حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانعلی معتمدی مدیر كل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان، محمد ترابی رئیس انجمن هنرهای نمایشی اصفهان و مهدی احمدی‌فر مدیر حوزه هنری اصفهان ، وضعیت تئاتر اصفهان را مورد بررسی قراردادند.
در ابتدای برنامه معتمدی درباره وضعیت تئاتر اصفهان گفت: ما در ارشاد سعی می‌كنیم در خدمت همه اهالی فرهنگ باشیم و به كمك اهالی تئاتر مشكلات تئاتر اصفهان را حل كنیم.
وی در ادامه اضافه كرد: ما باید از ظرفیت‌های شهر اصفهان برای تقویت تئاتر استفاده كنیم تا در اصفهان به تئاترِ مكتب اصفهان برگردیم.
ایشان تصریح كرد: بنده در صحن علنی شورای شهر اصفهان درباره تئاتر و كمك به اهالی تئاتر صحبت خواهم كرد.
حسین سحرخیز مجری كارشناس برنامه “امروز تئاتر” نیز گفت: با توجه به صحبتی كه من با اهالی تئاتر اصفهان انجام داده‌ام همه آن‌ها راه‌كار دارند و باید از آن‌ها برای حل مشكلات استفاده كرد.
محمد ترابری هم در ادامه گفت: با توجه به صحبت‌های مدیران گذشته ارشاد اصفهان ما به ارشاد بی‌اعتماد شده‌ایم و همه مدیران سابق فقط صحبت كرده‌اند و حتی مدیران گذشته ارشاد انجمن نمایش را به عنوان نماینده هنرمندان نمی‌دانستند.
ترابی تصریح كرد: به عنوان مثال پلاتوهای سالن فرشچیان به بخش خصوصی واگذار شده و متاسفانه در اختیار هنرمندان قرار نگرفته است و مشاغل غیرفرهنگی در این سالن مشغول به كار هستند و مشكلات زیادی برای گروه‌های نمایشی پیش امده و ما بارها با ارشاد نامه‌نگاری كردیم ولی باز هم مشكلی حل نشد و باید بگویم متاسفانه در دوسال گذشته اداره ارشاد، ریالی به گروه‌های نمایشی اصفهان كمك نكرده‌ است.
سحرخیز در ادامه اینطور گفت: متاسفانه اهالی و خانواده تئاتر با محافظه كاری بی‌مورد تئاتر را به نابودی می‌كشانند.این برنامه سینه سپر كرده تا كمكی به اهالی تئاتر كند. به عنوان مثال هیچ‌كدام از اهالی تئاتر اصفهان حاضر به گفت‌وگو نشدند و ما خانواده تئاتر در سرتاسر ایران با محافظه‌كاری تئاتر را به نابودی می‌كشانیم.
معتمدی افزود: من این اطمینان را به شما و اصحاب تئاتر استان می‌دهم كه به اهالی تئاتر در جایگاهی كه دارم كمك خواهم كرد.
در ادامه مهدی احمدی‌فر درباره انتقاداتی كه اهالی تئاتر اصفهان به حوزه هنری دارند گفت: با وجودی كه حوزه هنری هیچ گونه مسئولیتی درباره تئاتر ندارد اما با توجه به اینكه وضعیت تئاتر اصفهان وضعیت خوبی نبوده است، ما وارد میدان شدیم تا كمك كنیم.
ما در تئاتر حوزه هنری در سال 98 بیست اجرا در سالن‌های حوزه هنری داشتیم.
ترابی افزود: متاسفانه سالن‌های حوزه هنری با توجه به واگذاری به بخش خصوصی مشكلات زیادی برای گرو‌ه‌های تئاتری ایجاد كرده و تمام سالن‌های تئاتر حوزه هنری عملا بدون استفاده هستند و هیچ نمایشی در این سالن‌ها اجرا نشده و بعضی از سالن‌های حوزه هنری در اختیار اشخاص خاص قرار گرفت.
سحرخیز درپایان مطرح كرد: بچه‌های تئاتر با خون دل كار می‌كنند و ما از شما می‌خواهیم كه دری را نبندید و درها را برای اهالی تئاتر باز كنید.
احمدی‌فر نیز تصریح كرد: تئاتر نافذترین هنری است كه می‌توان در تغییر سبك هنری و انتقال مفاهیم درست به مخاطب عرضه شود. متاسفانه اتفاقاتی در تئاتر اصفهان افتاده است كه به حوزه هنری بی‌مهری می‌كنند و امیدواریم كه تئاتر اصفهان به جایگاه خوبی برسد.

برنامه زنده “امروز تئاتر” به تهیه كنندگی علی بهرامی و مجری كارشناسی حسین سحر خیز شنبه ها ساعت 21 به روی آنتن شبكه رادیویی نمایش روی موج اف ام ردیف 107/5 مگاهرتز می رود و مسائل مختلف تئاتر كشور را مورد واكاوی قرار می دهد همچنین علاقمندان می توانند این برنامه را روی تارنمای رادیو نمایش به نشانی www.radionamayesh.ir به صورت زنده و یا در هرزمانی در آرشیو برنامه ها بشنوند.
از دیگر عوامل این برنامه می توان به میثم كریمی هماهنگی و گزارشگر، مهرناز شعبانی آیتم ساز و منیره مازونی ارتباطات اشاره كرد.

دسترسی سریع